Ahad, 14 September 2014

Walimah Sahabat

Assalamualaikum Wrt, Wbt,

Hajat dihati inginkan pergi, 
Tapi nak buat macam mana betul-betul tak dapat pergi... 
Mintak maaf sangat-sangat ikhlas dari lubuk hati, limpa bagai.. 

Tahniah adni salam dengan isteri maaf sangat-sangat tak dapat hadir..

  
Ni lagi sorang geng sekolah sekelas Diana maaf yaa tak dapat hadir... kita jumpa kat kuantan nanti ( ni special sikit pasal kami kembar tarikh lahir )

lagi seorang geng sekolah rendah huhu Puan Hanim Fauzana aka Cik FAuzana..
Barakallah a'la kullukum InsyaAllah.. 

Isnin, 8 September 2014

Taklimat Akademik QS-KIPSAS

Alhamdulillah..
taklimat berkenaan akademik bagi pelajar ambilan bulan sept 2014 untuk program Ijazah Sarjana Muda Pengajian Quran dan Sunnah dengan Kepujian Secara Kerjasama USIM. Antara topik di sampaikan kepada mereka proses akademik yang perlu dilalui oleh pelajar, bagaimana nak maintain pointer sehingga akhir pengajian.. alhamdulillah pelajar di KIPSAS 80% merupakan keluaran SMAN melalui STAM.. anok pahang blake !! 





jazakallahu khairal jaza'




Rabu, 3 September 2014

Rugi !!

Rugi !!!
itu yang dirasai...
rasa geram sangat bila ilmu yang ada tak dapat diaplikasikan dalam kerjaya..
graduate Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat dengan Kepujian bila diluahkan hajat untuk sambung pengajian "haishhh buat apa awak duduk pentadbiran, rugi" what the !!! that the typical malay... bukan nak bagi perangsang tapi tumbangkan lagi semangat kita.. haishhh manusiakan.. azamku akan sambung master in islamic banking kat UUM... itu azamku.. sekurang-kurangnya sebelum menamatkan zaman bujang dah digenggam skrol sebagai seorang sarjana.. InsyaAllah.. 

wish me luck
jazakumullahu khairan kathira
wassalam

p/s jangan jatuhkan semangat seseorang yang sedang mengorak langkah menjadi yang lebih baik :)


sedang menulis artikel :- 
Akidah, tunjang keindahan muamalat islam

Selasa, 2 September 2014

Jalan Rumah Ainun

alhamdulillah siang selepas berkawad letih bertolak dari kuantan sampai bentong lebih kurang jam 5:00 petang singgah rumah sahabat lama masa sekolah menengah dulu.. buat makan-makan sikit jumpa gak laa bebudak nih.. yang harunya koi berdua jaa lelaki haishhhh



gambo tengah makan... dan lagi deme snap gambo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...